ons verhaal

koningshart-boekenstandaard-wandplank-interieur

Wie zijn wij?

 

3 verschillende mensen
3 verschillende achtergronden
1 gedeelde passie

 

Een passie om ons te uiten door het creëren van interieur producten & accessoires. Wanneer een idee zich begint te vormen in ons hoofd – hoe gek dit ook is – proberen wij hier handen en voeten aan te geven.

 

Wij geloven dat het waardevol is om te laten zien wie je bent via jouw interieur. Een weerspiegeling van jou als persoon. Gaat jouw hart even sneller kloppen van onze producten, brengt het een lach op jouw gezicht of simpelweg een fijn gevoel? Dan is onze missie geslaagd.

 

Bruis je van nieuwsgierigheid? Bekijk dan hier onze ontwerpen! Verwacht meer ontwerpen in de toekomst! 

 

meet the team

koningshart-boekenstandaard-wandplank-interieur

meet Britt

 

Inspiratie is brandstof. Andere culturen en persoonlijke ervaringen zijn voor mij een inspiratiebron. Maar ik word ook geïnspireerd door kleine dingen zoals de verandering van seizoenen of een goed boek. Ik vind het belangrijk om andere mensen te inspireren  in de zoektocht naar geluk, passie en jezelf. Het kan van alles zijn! Dit is altijd het startpunt voor nieuwe designs.

koningshart-boekenstandaard-wandplank-interieur

meet Danique

 

 

De natuur geeft mij inspiratie. De kleuren, de stilte en de overweldigende kracht. En niet te vergeten; de dieren! Het klinkt misschien als een cliché maar reizen en nieuwe plekken zien geeft mij veel energie en nieuwe inspiratie. Je weet wat ze zeggen: 'a relaxed mind is a creative mind.'

koningshart-boekenstandaard-wandplank-interieur

meet Stijn

 

 

Mijn inspiratie komt uit films, series en videogames. Creativiteit en passie staan aan de basis hiervan. De  setting, omgeving, een karakter of een scene. Als alles op zijn plaats valt wordt er iets magisch gecreëerd. De creativiteit om zoiets mogelijk te maken is een inspiratie voor mijn eigen design proces.